Rådgivning

Læs om hvorfor rådgivning er den vigtigste fase i ethvert IT projekt.

 Rådgivning

Den vigtigste startfase er rådgivningsfasen, den sikrer at der ikke foretages forkerte indkøb eller investeringer i løsninger der ikke matcher jeres behov.
Ved at starte her, kender I fremadrettet udvikling og omkostninger til drift af Jeres IT løsning.

Hvem er I?

Det spørgsmål er meget vigtig for os, for at få klarhed over jeres situation og behov, derfor har vi brug for at grave dybere ned i jeres forretning. Ved at stille dette spørgsmål allerede i starten, så får vi et indblik i jeres processer og arbejdsgange og kan derved give den bedste rådgivning.

Detaljeret beskrivelse = den bedste rådgivning = løsninger, som er tilpasset din forretning.
Når vi griber opgaven an på denne måde, så giver det os muligheden for at bygge en IT-platform, som, ikke bare nu, men også på sigt passer til lige netop jer.

 

Værdiskabende 4 trins model

Vi har med tiden fundet ud af, hvordan vi bedst skaber de gode resultater og de gode oplevelser hos vores partnere og derved udviklet vores 4-trins model.

Hvert trin i modellen sikrer, at intet er overladt til tilfældighederne. Modellen sørger for, at vi når hele vejen rundt omkring projekterne og løsningerne vi kommer frem til, vil være en værdiskabende investering og ikke blot endnu en udgift for din virksomhed.

Mange års erfaring betyder noget

Vi har mange års erfaring fra flere store virksomheder, bl.a. Danfoss og ECCO Sko samt en lang liste med små og mellemstore virksomheder. Den erfaring betyder, at vi kan rådgive på et kompetent og sagligt grundlag.

Igennem behovsanalyse og projektstyring rådgiver vi jeres virksomhed og udvikler, i samarbejde med jer, en IT-strategi. På den måde vil I opleve, at I får den bedste skalérbare IT-løsning, der understøtter jeres strategiske mål og som opfylder jeres aktuelle og fremtidige behov – alt sammen i compliance med dataforordningen.

  • Tilfredshed, loading… 100% 100%

Har du nogle spørgsmål?

Vi vil altid gerne svare på dine spørgsmål og vi leder altid efter nye samarbejdspartnere.

Professionel IT-Infrastruktur til erhverv, udført af fag- uddannede og passionerede it nørder.

 

nyit.dk ApS

Kærvej 69C
DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235
mail@nyit.dk

+45 4260 1200

Åbningstider

Hverdage: 08:00 – 16:00
Weekender: Lukket

Ved hastesager kontakt os 24/7/365 via vores hovednummer

Vi er medlem af: