Hvem er vi?

Læs mere om os og vores baggrund

“nyit.dk”

Navnet nyit udtales som 2 ord – ordet ny og ordet it, og det er ganske enkelt det vi står for; dét at tænke nye eller bedre IT løsninger der gavner dig som kunde.

Ikke nødvendigvis fordi der skal nyt udstyr til, det vigtigste for os er blot at du får en bedre udnyttelse af din IT løsning og dermed bedre stabilitet, øget produktivitet og flere muligheder.

 

Historie

nyit.dk er stiftet i 2008, af Jørgen Lassen og Jesper Sørensen.
De kommer begge fra jobs hos Danfoss Global IT, hvor de har arbejdet med stort set alle aspekter af IT, men efter mange gode år, valgte de at opsige deres stillinger og fokusere 100% på nyit.dk

 

Filosofi

Vi er en virksomhed der er helt nede på jorden; uformelle, enkle og ligetil. Vi er ikke farvede af bestemte produkter eller mærker, men leverer den løsning der matcher dit behov bedst.
Hos os møder du ikke kun tekniksnak og uforståelige forkortelser, og er du ikke tilfreds, har vi ikke løst opgaven godt nok!

– Vi er ikke nødvendigvis dem der kan gøre det billigere, men vi er altid dem der gør det bedre!

 

Mindset

Vi arbejder meget med vores kultur og mindset
Vi har en struktureret og analytisk tilgang til opgaver baseret på uddannelse, erfaring og sparring.
Vi er nysgerrige på vores kunders forretning og sætter os i deres sted, så vi kan rådgive ud fra deres reelle behov.
Vi arbejder ud fra gennemprøvede procedurer og internationale standarder.
Vi er  ikke bare dygtige nørder, vi er servicemindede teknikere der kan kommunikere og samarbejde.

 

Arbejdsmiljø

Vi gør meget ud af at have et godt arbejdsmiljø i en flad ledelsesstruktur, hvor vores medarbejdere igennem “frihed under ansvar” princippet, har mulighed for at trives, for gennem trivsel kommer motivation og gennem motivation kommer alle de gode idéer og lysten til at lære og gøre en forskel for dig som kunde.

 

 

8 gode grunde til at vælge nyit.dk

 

1. Helhedsorienteret IT-partnerskab:
Vi fungerer som den komplette IT-afdeling for mindre virksomheder og som de assisterende hands-on eller kompetente samarbejdspartnere for større virksomheder.

2. Resultatfokuseret Rådgivning:
Vi tilbyder omfattende rådgivning, herunder behovsanalyse, budgettering, arkitektur og løsningsvalg, strategisk planlægning og tidsplanlægning for at sikre, at vores kunder træffer informerede beslutninger.

3. Problemfrit Salg og Levering:
Vi garanterer det rigtige udstyr og den rigtige løsning til opgaven med professionelt udstyr, der har Next Business Day Onsite Garanti, og sikrer on-time delivery.
Som nogle af de få i branchen, tager vi ansvar for vore handlinger og har en forsikring der hjælper, hvis uheldet er ude.

4. Effektiv Drift og Overvågning:
Vores driftstjenester omfatter proaktiv monitorering, løbende optimering og drifts/serviceaftaler, der sikrer oppetid, reducerer spildtid og datatab samt giver mulighed for planlægning i stedet for brandslukning.

5. Responsiv Support:
Vi tilbyder daglig slutbrugersupport, hardcore backend support og 24/7/365 nødberedskab med en gennemsnitlig svartid på under 8 sekunder og løsning af 85% af henvendelser inden for 15 minutter.

6. Stabilitet og Skalerbarhed:
Som en stabil virksomhed med over 200 aktive kunder og håndtering af mere end 750 sager pr. måned samt proaktiv monitorering af over 4500 enheder, kan vores løsninger nemt tilpasses og skaleres efter behov.

7. Forretningscentreret Nysgerrighed:
Vi er nysgerrige på vores kunders forretning, sætter os i deres sted og rådgiver ud fra deres reelle behov, hvilket sikrer, at vores løsninger er skræddersyede og effektive.

8. Internationale Standarder og Gennemprøvede Procedurer:
Vi arbejder ud fra gennemprøvede procedurer og følger internationale standarder, hvilket garanterer en høj kvalitet og overholdelse af branchepraksis.

 

Har du nogle spørgsmål?

Vi vil altid gerne svare på dine spørgsmål og vi leder altid efter nye samarbejdspartnere.

Professionel IT-Infrastruktur til erhverv, udført af fag- uddannede og passionerede it nørder.

 

nyit.dk ApS

Kærvej 69C
DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235
mail@nyit.dk

+45 4260 1200

Åbningstider

Hverdage: 08:00 – 16:00
Weekender: Lukket

Ved hastesager kontakt os 24/7/365 via vores hovednummer

Vi er medlem af: