fbpx

 

 

 

 

 

 

 

nyit

Navnet nyit udtales som 2 ord – ordet ny og ordet it, og det er ganske enkelt det vi står for; dét at tænke nye eller bedre IT løsninger der gavner dig som kunde.
Ikke nødvendigvis fordi der skal nyt udstyr til, det vigtigste for os er blot at du får en bedre udnyttelse af din IT løsning, herunder bedre stabilitet, øget produktivitet og flere muligheder.

Historie

nyit.dk er stiftet i 2008, af Jørgen Lassen og Jesper Sørensen, i 2014 opsagde de deres faste job hos Danfoss Global IT og satsede fuld tid med nyit.

Filosofi

Vi er en virksomhed der er helt nede på jorden; uformelle, enkle og ligetil.
Vi er ikke farvede af bestemte produkter eller mærker, men leverer den løsning der matcher dit behov bedst.
Hos os møder du ikke kun tekniksnak og uforståelige forkortelser, og er du ikke tilfreds har vi ikke løst opgaven godt nok!

Primære målgruppe

Vores målgruppe er primært små og mellemstore virksomheder, frie- høj- og efterskoler, men vi servicerer også foreninger og offentlige instanser.

Mission

Vores mission er at yde en service der er bedre end vores konkurrenter, dette skal opnås i kraft af høj agilitet, høj faglighed, troværdighed og lokalt kendskab til kunden og dens forretning.

Vision

Vores klare vision er at blive small-medium business segmentets foretrukne IT Infrastruktur leverandør, primært i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Tønder kommune.

 

 

 

 

 

 

 

nyit.dk Aps

Kongevej 28

DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235

© nyit.dk – 2015

 

+45 4260 1200

 

Åbningstider:

hverdage – 08:00 – 16:00

Weekender – Lukket

Ved hastesager 24/7/365