Cloud og servere

Er I i tvivl om hvad der er den bedste løsning? Så kontakt os, vi hjælper.

 Egen server eller Certificeret Hosting i skyen?

Enhver opgave er individuel og derfor vurderer vi nøje fra gang til gang, om det er bedst at placere løsningen i skyen eller der skal suppleres med en lokal server.

– Det er nemlig ikke ligemeget hvor jeres løsning er placeret, det kommer meget an på hvilke konkrete behov I har.

Cloud vs. On premise server

On-prem servere er det I sikkert allerede kender – den grå-sorte boks, som ofte står i arkivet. På disse servere, ligger Jeres filer, printere og ERP software og kører.

Cloud servere er sådan set det samme – her står serveren bare i et højt specialiseret setup, under skarp kontrol hos en cloud-udbyder, som f.eks. Microsoft Azure, Google eller Amazon, hvor der altid er fokus på oppetid og sikkerhed.

Vi vurderer nøje fra case til case, hvilken løsning der er bedst i forhold til jeres forretning, både her og nu, men også på sigt.

Danmarks bedste hostingpartner: Team.blue

Når det kommer til private cloud hosting, så er der ingen tvivl om at Team.Blue leverer varen!

Team.blue, som har et af Danmarks største datacentre, står bag kendte brands som Curanet, WannaFind, Scannet og UnoEuro/Simply.

Når det kommer til at håndtere data, er det vigtigt at det gøres forsvarligt, her sikrer ISAE 3402 type 2 og ISO 27001 certificeringer at alt sker lige efter bogen og at jeres data altid er tilgængelige og sikre.

Hos Team.blue driver vi et såkaldt VDC, et Virtuelt Data Center med mere end 100 af vores kunders servere.
Et VDC sikrer at hver kunde får sin egen platform og således ikke skal dele software ressourcer med andre kunder, dette sikrer 100% skalérbarhed og vi kan tilpasse hver kunde efter deres individuelle behov.

Se mere på deres kundecase: https://curanet.dk/nyit

Microsoft Azure

Microsoft Azure er en samling af cloudtjenester i vækst, som hjælper din organisation med at klare de forretningsmæssige udfordringer.

Det er friheden til at bygge, administrere og udrulle apps på et massivt og globalt netværk ved hjælp af dine yndlingsværktøjer og frameworks.

Tjenesterne på Azure platformen får kontinuerligt tilføjet nye features, og der er snart ikke den løsning, som ikke vil kunne drives ud af en Azure platform.
Tilmed ligger Azure datacentre placeret i Europa (Holland og Irland) og er dermed underlagt EU’s strenge regler for databehandling.

Har du nogle spørgsmål?

Vi vil altid gerne svare på dine spørgsmål og vi leder altid efter nye samarbejdspartnere.

Professionel IT-Infrastruktur til erhverv, udført af fag- uddannede og passionerede it nørder.

 

nyit.dk ApS

Kærvej 69C
DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235
mail@nyit.dk

+45 4260 1200

Åbningstider

Hverdage: 08:00 – 16:00
Weekender: Lukket

Ved hastesager kontakt os 24/7/365 via vores hovednummer

Vi er medlem af: