nyit.dk teamet

Passionerede og fagligt stolte konsulenter

Jørgen Lassen

Medejer og Solution Architect – Lassen@nyit.dk

Som medejer af nyit.dk har Jørgen mange forskellige opgaver, men beskæftiger sig primært med de software orienterede 2. line opgaver, som f.eks. backup, antivirus, serverkonfigurering, Unified Communication og IP telefoni, Office 365 & Azure, arkitektur, fejlfinding på løsninger m.v. 
Selvom Jørgens primære opgaver er 2. line er han alligevel altid frisk på telefonen, og hans mere end 15 års erfaring fra Danfoss Group IT i Nordborg, gør at han kan klare næsten alle problemer. 
Jørgen er også virksomhedens software produktspecialist, så hvis du mangler et program der skal kunne noget specielt, så er det Jørgen du skal snakke med.

Jørgen er uddannet Datamekaniker hos Danfoss Power Electronics A/S i Gråsten, hvor han primært beskæftigede sig med infrastruktur, programmering, databasedesign og projektledelse.


Stik Jørgen en kop kaffe og en powershell, så er der ro på kontoret noget tid.

Jesper Sørensen

Medejer og Solution Architect – Jesper@nyit.dk

Jespers opgaver spænder vidt, men en af de ting han specielt brænder for er WIFI netværks arkitektur og løsninger hvor han i kraft af flere WIFI certificeringer og med avanceret måleudstyr kan designe og fejlfinde komplekse trådløse udfordringer, både ude og inde. Ud over dette er Jesper specialist i virtuelle miljøer og Private Cloud platforme, primært baseret på VMWare, men også Public Cloud løsninger som f.eks. Microsoft Azure og Office 365.
Jesper er også virksomhedens hardware produktspecialist, så har du spørgsmål til de fysiske produkter, så er det Jesper du skal snakke med.

Jespers IT uddannelse og kompetence kommer fra 5 år hos ECCO Sko Global IT og 6 år hos Danfoss Group IT, hvor han primært har været engageret i server løsninger, teamledelse, 1. og 2. line bruger support og servicering af produktionsorienteret IT.
 
Nye dimser, gadgets og nye teknologier holder nemt Jesper beskæftiget i flere timer!

Mads Hvid Meinfeldt

IT Supporter – Mads@nyit.dk

Mads er den første lærling vi har haft i nyit.dk, han gjorde sin uddannelse som IT-supporter færdig i sommeren 2018 og det med en flot karakter på 12, som vi er meget stolte af!

Mads er rigtig dygtig til at forstå kundens behov og servicere dem på bedste måde, han elsker at suge ny viden til sig og anvende det i praksis hos kunderne.
Mads er super dygtig til netværk og pc problemer, han formår hurtigt at finde udfordringerne og få dem løst.
Desuden er Mads den i firmaet der har sat flest labelprintere op, så mangler I hjælp hertil, så ring og tag en snak med Mads!

Mads’ mål er, at de løsninger og den service han er med til at levere, er af så høj kvalitet som muligt så kunderne er glade og tilfredse.

Mads er en af de få der kan google og læse mails hurtigere på sin mobil, end på sin PC!

Kenneth Clausen

Datatekniker med speciale i infrastruktur – kenneth@nyit.dk
 

Kenneth er uddannet “Datatekniker med speciale i infrastruktur”, en uddannelse han har færdiggjort hos os og med meget flotte karakterer, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte over.

Kenneth har en fortid fra bl.a. IP Nordic, så Kenneth ved godt hvad god kundeservice er og han elsker det.

Kenneth er altid meget velovervejet og han er omhyggelig og detaljeorienteret, derfor udarbejder Kenneth bl.a. vores installations og service procedurer, som kræver tålmodighed, og at man holder tungen lige i munden.
Ud over dette har Kenneth mange andre kasketter; ligesom resten af teamet arbejder han med både 1. og 2. line opgaver, herunder telefonisk og onsite assistance til diverse problemstillinger, opsætning af netværk, Multi-faktor authentikering, fejlfinding og kundepleje.
_
Tag ikke fejl af Kenneth, han er måske firmaets stille mand, men det der kommer ud af Kenneth, er til gengæld altid velovervejet.

Nicolai Moldt

Datatekniker med speciale i infrastruktur – nicolai@nyit.dk
 

Nicolai er også uddannet “Datatekniker med speciale i infrastruktur”. Nicolai har ligeledes færdiggjort uddannelsen hos os og med meget flotte karakterer, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte over.

Nicolai er en humørbombe og han elsker glade kunder, derfor gør han alt hvad han kan, for at kunderne får den absolut bedste oplevelse.

Nicolai arbejder ligesom resten af teamet med både 1. og 2. line opgaver, herunder telefonisk og onsite assistance til alle mulige og umulige problemstillinger.
Nicolai er dygtig til, med sin rolige facon, at tage et hurtigt og præcist overblik og prioritere opgaver, således at disse løses til alle kunders fulde tilfredshed. Nicolai er særligt skarp til server opsætning og fejfinding, herunder på cluster- og virtuelle miljøer. Desuden er han firmaets go-to mand for viden omkring nyeste CPU’er og lignende.
_
Nicolai er en rigtig grinebider – men tag ikke fejl – Nicolai er ultra skarp i sit fag og vi nyder hans ekspertise hver dag.

Benjamin Warming

Datatekniker med speciale i infrastruktur lærling – benjamin@nyit.dk
 

Benjamin er uddannet IT Supporter og har valgt at fortsætte med en uddannelse som “Datatekniker med speciale i infrastruktur”.

Vi er rigtig glade for at Benjamin valgte nyit.dk som praktikplads og vi er sikre på at vi får glæde af hinanden i mange år.

_
Tag ikke fejl af Benjamins forholdsvis korte erhvervserfaring, han er en rigtig dygtig tekniker og han har en evne til at løse selv de mest skæve fejl.

 

Har du nogle spørgsmål?

Vi vil altid gerne svare på dine spørgsmål og vi leder altid efter nye samarbejdspartnere.

Professionel IT-Infrastruktur til erhverv, udført af fag- uddannede og passionerede it nørder.

 

nyit.dk ApS

Kongevej 28
DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235
mail@nyit.dk

+45 4260 1200

Åbningstider

Hverdage: 08:00 – 16:00
Weekender: Lukket

Ved hastesager kontakt os 24/7/365 via vores hovednummer

Vi er medlem af:

                              

 

Vi er medlem af: