nyit.dk teamet

Passionerede og fagligt stolte konsulenter

Mail: lassen@nyit.dk
Direkte: 23727783
Se min kalender
Se min LinkedIN Profil

Jørgen Lassen

Medejer og Solution Architect

Som medejer af nyit.dk har Jørgen mange forskellige opgaver, men beskæftiger sig primært med de software orienterede 2. line opgaver, som f.eks. backup, antivirus, serverkonfigurering, Unified Communication og IP telefoni, Office 365 & Azure, arkitektur, fejlfinding på løsninger m.v. 
Selvom Jørgens primære opgaver er 2. line er han alligevel altid frisk på telefonen, og med mere end 15 års erfaring fra Danfoss Group IT i Nordborg, gør at han kan klare næsten alle problemer. 
Jørgen er også virksomhedens software produktspecialist, så hvis du mangler et program der skal kunne noget specielt, så er det Jørgen du skal snakke med.

Jørgen er uddannet Datamekaniker hos Danfoss Power Electronics A/S i Gråsten, hvor han primært beskæftigede sig med infrastruktur, programmering, databasedesign og projektledelse.


Stik Jørgen en kop kaffe og en powershell, så er der ro på kontoret noget tid.

Mail: jesper@nyit.dk
Direkte: 51513708
Se min kalender
Se min LinkedIN Profil

Jesper Sørensen

Medejer og Solution Architect

Jespers opgaver spænder vidt, men en af de ting han specielt brænder for er WIFI netværks arkitektur og løsninger hvor han i kraft af flere WIFI certificeringer og med avanceret måleudstyr kan designe og fejlfinde komplekse trådløse udfordringer, både ude og inde. Ud over dette er Jesper specialist i virtuelle miljøer og Private Cloud platforme, primært baseret på VMWare, men også Public Cloud løsninger som f.eks. Microsoft Azure og Office 365.
Jesper er også virksomhedens hardware produktspecialist, så har du spørgsmål til de fysiske produkter, så er det Jesper du skal snakke med.

Jespers IT uddannelse og kompetence kommer fra 5 år hos ECCO Sko Global IT og 6 år hos Danfoss Group IT, hvor han primært har været engageret i server løsninger, teamledelse, 1. og 2. line bruger support og servicering af produktionsorienteret IT.
 
Nye dimser, gadgets og nye teknologier holder nemt Jesper beskæftiget i flere timer!

Mail: mads@nyit.dk
Direkte: 69151865
Se min kalender
Se min LinkedIN Profil

Mads Hvid Meinfeldt

IT Supporter

Mads er den første lærling vi har haft i nyit.dk, han gjorde sin uddannelse som IT-supporter færdig i sommeren 2018 og det med en flot karakter på 12, som vi er meget stolte af!

Mads er rigtig dygtig til at forstå kundens behov og servicere dem på bedste måde, han elsker at suge ny viden til sig og anvende det i praksis hos kunderne.
Mads er super dygtig til netværk og pc problemer, han formår hurtigt at finde udfordringerne og få dem løst.
Desuden er Mads den i firmaet der har sat flest labelprintere op, så mangler I hjælp hertil, så ring og tag en snak med Mads!

Mads’ mål er, at de løsninger og den service han er med til at levere, er af så høj kvalitet som muligt så kunderne er glade og tilfredse.

Mads er en af de få der kan google og læse mails hurtigere på sin mobil, end på sin PC!

Mail: kenneth@nyit.dk
Direkte: 69151861
Se min kalender
Se min LinkedIN Profil

Kenneth Clausen

Datatekniker med speciale i infrastruktur
 

Kenneth er uddannet “Datatekniker med speciale i infrastruktur”, en uddannelse han har færdiggjort hos os og med meget flotte karakterer, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte over.

Kenneth har en fortid hos bl.a. IP Nordic, så Kenneth ved godt hvad god kundeservice er og han elsker det.

Kenneth er altid meget velovervejet og han er omhyggelig og detaljeorienteret, derfor udarbejder Kenneth bl.a. vores installations og service procedurer, som kræver tålmodighed, og at man holder tungen lige i munden, ud over dette er Kenneth specialist i backup og sikkerhedssoftware.
Kenneth har mange andre kasketter; ligesom resten af teamet arbejder han nemlig med både 1. og 2. line opgaver, herunder telefonisk og onsite assistance til diverse problemstillinger, opsætning af netværk, Multi-faktor authentikering, fejlfinding og kundepleje.
_
Tag ikke fejl af Kenneth, han er måske firmaets stille mand, men det der kommer ud af Kenneth, er til gengæld altid velovervejet.

Mail: benjamin@nyit.dk
Direkte: 69151862
Se min kalender
Se min LinkedIN Profil

Benjamin Warming

Datatekniker med speciale i infrastruktur
 

Benjamin aka Benjamin EagleEye Warming, er vores fantastiske Windows Server-tekniker, ud over dette er Benjamin utrolig serviceminded og er rigtig god til at forstå kundens behov og omsætte det til løsninger.

Ud over de dybere teknikker i Windows Server, er Benjamin også en habil netværksspecialist, men han elsker også at snakke med kunderne på 1. line supporten.

_

Benjamin arbejder allermest effektivt med en hvid Monster-drik ved siden af musen.

Mail: magnus@nyit.dk
Direkte: 42601200

Magnus Lorenzen Kurth

Datatekniker med speciale i infrastruktur lærling
 

Magnus er i gang med at tage uddannelsen som Datatekniker med speciale i  infrastruktur, en uddannelse der tager 5½ år.
Magnus er, på trods af sin unge alder, en meget velfunderet tekniker og allerede efter få uger, var han i gang med at supportere vores kunder og hjælpe med at implementerer nye løsnigner.

Vi er rigtig glade for at Magnus valgte nyit.dk som praktikplads, han er et meget værdsat medlem af vores skønne team og han bidrager meget positivt.

 

Mail: jonas@nyit.dk
Direkte: 42601200

Jonas Lund Jørgensen

Datatekniker med speciale i infrastruktur lærling
 

Jonas er i gang med at tage uddannelsen som Datatekniker med speciale i  infrastruktur, en uddannelse der tager 5½ år.
Jonas kommer, som alle andre lærlinge, igennem hele møllen med alt fra first og second-line support, installation og opsætning af udstyr, fejlfinding og implementering af løsninger.

Vi er rigtig glade for at Jonas valgte nyit.dk som praktikplads, han er et meget værdsat medlem af vores skønne team og han bidrager meget positivt.

 

Mail: bogholder@nyit.dk
Direkte: 69151868
Se min LinkedIN Profil

Jeanett Dixen

Bogholder og administrativ assistent
 

Jeanett er vores fantastiske bogholder og administrative assistent, hun er ultra skarp på at holde styr på betalinger, konteringer og alt hvad der ellers skal laves, som sådan en flok IT-nørder ikke kan finde ud af 🙂

Jeanett er selvstændig og derfor nyder andre af hendes kunder også godt af hendes kompetencer.

_
Jeanett er bare god til at holde styr på alle de ting, vi nørder ikke kan finde ud af 🙂

 

Har du nogle spørgsmål?

Vi vil altid gerne svare på dine spørgsmål og vi leder altid efter nye samarbejdspartnere.

Professionel IT-Infrastruktur til erhverv, udført af fag- uddannede og passionerede it nørder.

 

nyit.dk ApS

Kærvej 69C
DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235
mail@nyit.dk

+45 4260 1200

Åbningstider

Hverdage: 08:00 – 16:00
Weekender: Lukket

Ved hastesager kontakt os 24/7/365 via vores hovednummer

Vi er medlem af: