fbpx

 

 

 

 

 

 

 

Team nyit

Teamet

Jørgen Lassen, Medejer og Solution Architect – Lassen@nyit.dk

Som medejer af nyit.dk har Jørgen mange forskellige opgaver, men beskæftiger sig primært med de software orienterede 2. line opgaver, som f.eks. antivirus, serverkonfigurering, Unified Communication, Office 365, arkitektur, fejlfinding på løsninger m.v.
Selvom Jørgens primære opgaver er 2. line er han alligevel altid frisk telefonen, og hans 15 års erfaring fra Danfoss Group IT i Nordborg samt 10 års erfaring som selvstændig, gør at han kan klare næsten alle problemer.
Jørgen er også virksomhedens software produktspecialist, så hvis du mangler et program der skal kunne noget specielt, så er det Jørgen du skal snakke med.

Jørgen er uddannet Datamekaniker hos Danfoss Power Electronics A/S i Gråsten, hvor han primært beskæftigede sig med infrastruktur, programmering, databasedesign og projektledelse.

Stik Jørgen en kop kaffe og en powershell, så er der ro på kontoret noget tid 😉

Jesper

Jesper Sørensen, Medejer og Solution Architect – Jesper@nyit.dk

Jespers opgaver spænder vidt, men en af de ting han specielt brænder for er WIFI netværks arkitektur og løsninger hvor han i kraft at WIFI certificeringer og med avanceret måleudstyr kan designe og fejlfinde komplekse trådløse udfordringer, både ude og inde. Ud over dette er Jesper specialist i virtuelle miljøer og Private Cloud platforme, primært baseret på VMWare, men også Public Cloud løsninger som f.eks. Microsoft Azure og Office 365.
Jesper er også virksomhedens hardware produktspecialist, så har du spørgsmål til de fysiske produkter, så er det Jesper du skal snakke med.

Jespers IT uddannelse og kompetence kommer fra 5 år hos ECCO Sko Global IT og 6 år hos Danfoss Group IT, hvor han primært har været engageret i server løsninger, teamledelse, 1. og 2. line bruger support og servicering af produktionsorienteret IT, det og så mere end 10 år som selvstændig, gør Jesper i stand til at rådgive og supportere vores kunder på bedste vis.

Kan i huske Commodore 64 og DOS?? Jesper kan og hans erfaring med computer udstyr helt tilbage fra 1992 , gør at han elsker retro computer udstyr, men nye dimser, gadgets og nye teknologier holder også nemt Jesper beskæftiget i flere timer!

Mads 1

Mads Hvid Meinfeldt, IT Supporter – Mads@nyit.dk

Mads er vores første lærling vi har afsluttet og det gjorde han sommer 2018 og det med en karakter på 12, som vi er meget stolte af!

Mads er rigtig dygtig til at forstå kundens behov og servicere dem på bedste måde, han elsker at suge ny viden til sig og anvende det i praksis hos kunderne.
Mads er super dygtig til netværk og pc problemer, han formår hurtigt at finde udfordringerne og få dem løst. 

Mads’ mål er at de løsninger og den service han er med til at levere, er af så høj kvalitet som muligt så kunderne er glade og tilfredse.

Mads er en af de få der kan google og læse mails hurtigere på sin mobil, end på sin PC!
Ud over det er han bil-nørd..

Kenneth 1

Kenneth Clausen, Datatekniker med speciale i infrastruktur lærling – kenneth@nyit.dk

Kenneth er uddannet IT Supporter og har valgt at fortsætte med en uddannelse som “Datatekniker med speciale i infrastruktur”, hos EUC Syd Sønderborg

Kenneth har en fortid fra bl.a. IP Nordic så Kenneth ved godt hvad god kundeservice er og han elsker det 🙂

Kenneths primære opgave som lærling, er naturligvis at lære så meget som muligt, så derfor arbejder han ligesom resten af teamet med både 1. og 2. line opgaver, herunder telefonisk og onsite assistance til alle mulige og umulige problemstillinger.
_
Tag ikke fejl af Kenneth, han er måske firmaets stille mand, men det der kommer ud af Kenneth, er til gengæld velovervejet og så kommer der gerne en ultra tør vittighed, en gang i mellem 🙂

NMO 1

Nicolai Moldt, Datatekniker med speciale i infrastruktur lærling – nicolai@nyit.dk

Nicolai er uddannet IT Supporter og har valgt at fortsætte med en uddannelse som “Datatekniker med speciale i infrastruktur”, hos EUC Syd Sønderborg

Nicolai er en humørbombe og han elsker glade kunder, derfor gør han alt hvad han kan, for at kunderne får den absolut bedste oplevelse.

Nicolais primære opgave som lærling, er naturligvis at lære så meget som muligt, så derfor arbejder han ligesom resten af teamet med både 1. og 2. line opgaver, herunder telefonisk og onsite assistance til alle mulige og umulige problemstillinger.
_
Hvis noget er sjovt for nogen, så er det også sjovt for Nicolai 🙂 Men tag ikke fejl, Nicolai er ultra skarp i sit fag og vi nyder hans ekspertise hver dag 🙂

nyit.dk Aps

Kongevej 28

DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235

© nyit.dk – 2015

 

+45 4260 1200

 

Åbningstider:

hverdage – 08:00 – 16:00

Weekender – Lukket

Ved hastesager 24/7/365