fbpx

 

 

 

 

 

 

 

Team nyit

Teamet

Jørgen Lassen, Medejer og Solution Architect – Lassen@nyit.dk

Som medejer af nyit.dk har Jørgen mange forskellige opgaver, men beskæftiger sig primært med de software orienterede 2. line opgaver, som f.eks. antivirus, serverkonfigurering, Unified Communication, Office 365, arkitektur, fejlfinding på løsninger m.v.
Selvom Jørgens primære opgaver er 2. line er han alligevel altid frisk telefonen, og hans 15 års erfaring fra Danfoss Group IT i Nordborg, gør at han kan klare næsten alle problemer.
Jørgen er også virksomhedens software produktspecialist, så hvis du mangler et program der skal kunne noget specielt, så er det Jørgen du skal snakke med.

Jørgen er uddannet Datamekaniker hos Danfoss Power Electronics A/S i Gråsten, hvor han primært beskæftigede sig med infrastruktur, programmering, databasedesign og projektledelse.>

Stik Jørgen en kop kaffe og en powershell, så er der ro på kontoret noget tid 😉

Jesper

Jesper Sørensen, Medejer og Solution Architect – Jesper@nyit.dk

Jespers opgaver spænder vidt, men en af de ting han specielt brænder for er WIFI netværks arkitektur og løsninger hvor han i kraft at WIFI certificeringer og med avanceret måleudstyr kan designe og fejlfinde komplekse trådløse udfordringer, både ude og inde. Ud over dette er Jesper specialist i virtuelle miljøer og Private Cloud platforme, primært baseret på VMWare, men også Public Cloud løsninger som f.eks. Microsoft Azure og Office 365.
Jesper er også virksomhedens hardware produktspecialist, så har du spørgsmål til de fysiske produkter, så er det Jesper du skal snakke med.

Jespers IT uddannelse og kompetence kommer fra 5 år hos ECCO Sko Global IT og 6 år hos Danfoss Group IT, hvor han primært har været engageret i server løsninger, teamledelse, 1. og 2. line bruger support og servicering af produktionsorienteret IT.

Nye dimser, gadgets og nye teknologier holder nemt Jesper beskæftiget i flere timer!

Mads 1

Mads Hvid Meinfeldt, IT Supporter – Mads@nyit.dk

Mads har netop afsluttet sin uddannelse som “IT Supporter”, hos EUC Syd Sønderborg med en afsluttende karakter på 12!, vi er meget stolte 🙂

Mads elsker at suge ny viden til sig og anvende det i praksis, det er derfor han har valgt nyit.dk som lege.. øøhh læreplads, her er der nemlig rig mulighed for at prøve nye ting af i test miljøer og efterfølgende være med til at implementere løsningerne i praksis hos kunderne.
Mads’ mål er at de løsninger og den service han er med til at levere, er af så høj kvalitet som muligt så kunderne er glade og tilfredse.

Mads er en af de få der kan google og læse mails hurtigere på sin mobil, end på sin PC!

Bjørn 1

Bjørn Stensig Frydendall, IT-Specialist – bsf@nyit.dk

Bjørn arbejder ligesom resten af teamet med både 1. og 2. line opgaver, herunder telefonisk og onsite assistance til alle mulige og umulige problemstillinger.

Bjørn er vores erfarne Cisco tekniker og en af Bjørns interesser er netværkssikkerhed, ud over det har han også arbejdet med 3D CAD systemer.

Bjørn er uddannet Datatekniker med speciale i infrastruktur fra Agramkow Fluid Systems A/S i Sønderborg.
_
Kaffe og Werthers echte karameller er Bjørns brændstof 🙂

Kenneth 1

Kenneth Clausen, Datatekniker med speciale i infrastruktur lærling – kenneth@nyit.dk

Kenneth er uddannet IT Supporter og har valgt at fortsætte med en uddannelse som “Datatekniker med speciale i infrastruktur”, hos EUC Syd Sønderborg

Kenneth har en fortid fra bl.a. IP Nordic så Kenneth ved godt hvad god kundeservice er og han elsker det 🙂

Kenneths primære opgave som lærling, er naturligvis at lære så meget som muligt, så derfor arbejder han ligesom resten af teamet med både 1. og 2. line opgaver, herunder telefonisk og onsite assistance til alle mulige og umulige problemstillinger.
_
Tag ikke fejl af Kenneth, han er måske firmaets stille mand, men det der kommer ud af Kenneth, er til gengæld velovervejet 🙂

NMO 1

Nicolai Moldt, Datatekniker med speciale i infrastruktur lærling – nicolai@nyit.dk

Nicolai er uddannet IT Supporter og har valgt at fortsætte med en uddannelse som “Datatekniker med speciale i infrastruktur”, hos EUC Syd Sønderborg

Nicolai er en humørbombe og han elsker glade kunder, derfor gør han alt hvad han kan, for at kunderne får den absolut bedste oplevelse.

Nicolais primære opgave som lærling, er naturligvis at lære så meget som muligt, så derfor arbejder han ligesom resten af teamet med både 1. og 2. line opgaver, herunder telefonisk og onsite assistance til alle mulige og umulige problemstillinger.
_
Hvis noget er sjovt for nogen, så er det også sjovt for Nicolai 🙂 Men tag ikke fejl, Nicolai er ultra skarp i sit fag og vi nyder hans ekspertise hver dag 🙂

Samira 1

Samira Hansen, Administrativ Ninja – Samira@nyit.dk

Samira er vores knivskarpe Ninja, hun sørger for at der er styr på alt det administrative.

Samira’s opgaver spænder vidt, lige fra at vedligeholde vores sociale kanaler til at holde tilfredshedssamtaler med kunder og interne 1-2-1 møder, med andre ord er hun limen der sørger for at holde på hat og briller, når hverdagen flyver afsted 🙂
_
Samira har en tendens til at lade skindet bedrage.. hun er ofte mild og rolig, men pludselig er der nogen der råber højlydt med på musikken eller på anden måde skaber ballade på kontoret.. 😉

nyit.dk Aps

Kongevej 28

DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235

© nyit.dk – 2015

 

+45 4260 1200

 

Åbningstider:

hverdage – 08:00 – 16:00

Weekender – Lukket

Ved hastesager 24/7/365