fbpx

 

 

 

 

 

 

 

Hos nyit.dk er vi IT-Infrastruktur specialister med udgangspunkt i:

it rådgivning nyit sønderborg

Rådgivning

Igennem behovsanalyse og projektstyring rådgiver vi jeres virksomhed og udvikler en IT strategi, så i får den bedste IT løsning der understøtter jeres strategiske mål samt aktuelle og fremtidige behov, alt sammen i compliance med dataforordningen af 2018.

Rådgivningsfacen sikrer at der er styr på udgifter og at i fremadrettet kender udviklingen på jeres IT område.

it salg hos nyit i sønderborg

Salg

Med udgangspunkt i behovsanalysen og med fokus på IT-strategien kan vi profilere og matche det bedste udstyr til opgaven, vi benytter kun anerkendte mærkevarer fra førende producenter.

Stratetisk IT indkøb sikrer at kvalitet og garantivilkår er i top, således at løsningen altid er tilgængelig og fremtidssikret, samtidig med laveste TCO.

it drift hos nyit i sønderborg

Drift

 IT-infrastruktur er et af de bærende elementer i enhver moderne virksomhed, det er derfor essentielt at løsningen altid er i drift.

Vi tilbyder at varetage drift, monitorering og servicering af virksomhedens IT-infrastruktur, således at i kan gøre det i er bedst til, og slippe for bekymringerne.

Drift og vedligehold af en IT løsning er ligesom service på en bil, jo længere man venter, desto dyrere bliver det at rette op på skaderne.

it support hos nyit i sønderborg

Support

Når først driften af jeres IT er optimeret og kører som forventet, tilbyder vi IT Support der støtter op om dette.

Supporten fra vores side kan leveres i stort set alle variationer, lige fra simpel daglig brugersupport til hardcore fejlfinding på avancerede Backoffice systemer.

Vores support er aldrig længere væk end et hurtigt opkald – så er vi i gang med at hjælpe dig videre 🙂

IT-Infrastruktur er det bærende element i enhver IT løsning, uanset om det er servere, pc’er, printere, trådløs teknologi og netværk, cloud løsninger og sikkerhed.

Vi er faguddannede og certificerede og har flere års professionel erhvervserfaring fra store internationale virksomheder i vores personlige bagage.
Samtidigt tilegner vi os løbende ny viden i form af kurser og certifikater. Vi har et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere, leverandører og producenter, som sikrer at vi kan løse de fleste opgaver inden for IT området, uanset om det er som leverandør af jeres IT-Infrastruktur, jeres udvidede interne IT afdeling eller som kompetence specialist indenfor et specifikt område.

Med andre ord – lugter det af IT, så har vi en løsning.

Værdiskabende 4 trins model

Uanset hvilke projekter vi starter op med jeres virksomhed, bruger vi nedenstående 4 trins model.
Hvert trin i modellen sikrer at intet er overladt til tilfældighederne, samtidig med at de løsninger jeres virksomhed ender op med, bliver en værdiskabende investering og ikke blot endnu en udgift for din virksomhed.

nyit.dk Aps

Kongevej 28

DK-6400 Sønderborg

CVR: 31889235

© nyit.dk – 2015

 

+45 4260 1200

 

Åbningstider:

hverdage – 08:00 – 16:00

Weekender – Lukket

Ved hastesager 24/7/365